BLEACH.Poveste,personajele.

|


Povestea începe cu apariţia subită a Rukia Kuchiki în camera lui Ichigo Kurosaki. Ea este surprinsă de abiltatea sa de o vedea, dar conversaţia ce rezultă este întreruptă de apariţia unei Umbre, un spirit malefic. După ce Rukia este grav rănită încercând să-l protejeze pe Ichigo, ea intenţionează să-i transfere jumătate din puterile ei lui Ichigo, sperând să îi dea oportunitatea să înfrunte Umbra pe picior de egalitate. Ichigo absoarbe neintenţionat aproximativ toată puterea ei, ceea ce îi permite să învingă cu uşurinţă.
Următoarea zi, Rukia apare în clasa lui Ichigo ca un elev transferat. Spre surprinderea lui, ea pare a fi un om normal. Ea ii explica acestuia că puterea lui spirituală a dus la absorbţia aproape totală a puterilor ei, lăsând-o ca urmare blocata în lumea oamenilor. Rukia şi-a transferat spiritul într-un gigai (un corp uman artificial) până când îşi va recăpăta abilităţile. Între timp, Ichigo trebuie să-i preia îndatoririle de Shinigami(Zeu al Mortii), luptând cu Umbrele şi ghidând sufletele rătăcite înapoi în Lumea Spiritelor.

PERSONAJE

Ichigo Kurosaki

Zi de nastere:7 iulie
Inaltime:174 cm
Grupa sanguina:A0
Greutate:65 kg
Ichigo este personajul principal al anime-ului Bleach.Are 15 ani si chipul sau vesnic incruntat il fac sa arate ca un adolescent rautacios.Totusi,aparentele insala,in special in cazul lui Ichigo,caci sub acest exterior rece se ascunde o persoana altruista careia ii pasa de prieteni,familie si chiar de intreaga umanitate.
Ichigo locuieste cu tatal,Isshin Kurosaki,si surorile sale,Yuzu si Karin Kurosaki.Mama sa,la care a tinut foarte mult,a fost ucisa de o Umbra cand el era inca mic.Tatal sau,o fire extrem de energica,detine o clinica in interiorul casei,si este intr-o permanenta lupta cu Ichigo(deseori lanseaza atacuri surpriza asupra lui Ichigo si pretinde ca acesta sa fie intotdeauna in alerta-desi,la sfarsit,Ichigo intotdeauna invinge).
Ichigo,iesind in evidenta din pricina culorii parului sau(portocaliu!!!) este implicat in foarte multe batai cu colegii mai mari din scoala.Dupa cum el insusi spune,ii este indiferent ce cred alti despre look-ul sau(sau despre orice altceva) si isi rezolva problemele asa cum crede el.Ichigo are o abilitate exceptionala-acee de a vedea si a vorbi cu fantomele.De fapt,intreaga sa familie are o anumita putere spirituala,Ichigo insa, are o putere spirituala extraordinar de mare.Intr-o zi,lui ii este oferita puterea unui Shinigami(Zeu al Mortii) de catre Rukia Kuchiki,pentru a-si salva familia si de atunci el se lupta cu Umbrele si alte fiinte paranormale pentru a proteja umanitatea si pe acei care nu se pot apara ei insisi.

Rukia Kuchiki

Zi de nastere:14 ianuarie
Inaltime:144 cm
Grupa sanguina:Necunoscuta
Greutate:33 kg
Rukia este primul Shinigami pe care Ichigo il intalneste.In cautarea unei Umbre,Rukia da peste Ichigo care,spre surprinderea ei o poate vedea.In timp ce Rukia ii explice cine este,o Umbra apare,si,pentru a-l salva pe acesta si familia lui ii transfera puterile ei de Zeu al Mortii.Rukia,acum ramasa fara puterea necesara pentru a se lupta cu Umbrele devine antrenorul lui Ichigo pentru a-l invata sa foloseasca puterile nou-obtinute.Ca acoperire ea se inscrie la scoala lui Ichigo si este imediat indragita de colegi.Rukia se ataseaza de lumea oamenilor si dezvolta anumite sentimente pentru Ichigo.In cele din urma,este capturata de fratele sau Byakuya,pentru a fi judecata si ucisa pentru faradelegea comisa(aceea de a-si fi oferit puterile unui om).Ichigo impreuna cu prietenii sai de la scoala o salveaza insa, in cele din urma.

Orihime Inoue

Zi de nastere:3 septembrie
Inaltime:157 cm
Grupa sanguina:BO
Greutate:45 kg
Orihime Inoue este o fata de 15 ani din clasa lui Ichigo.Ea are parul lung de culoare portocaliu-inchis,prins cu agrafe pe care nu le da niciodata jos si pe care le poarta in memoria fratelui sau mort intr-un acident de masina cand ea era inca mica.Orihime este o fata foarte prietenoasa,sensibila si draguta.Este indragostita de Ichigo dar este prea timida pentru a-i marturisi.De cand a murit fratele sau locuieste singura si deseori gateste si mananca mancaruri ciudate,pline de grasimi si zahar.In ciuda acestui lucru,Orihime este zvelta,plina de energie si,dupa parerea multora,destul de atragatoare.

Yasutora Sado(Chad)

Zi de nastere:7 aprilie
Inaltime:197 cm
Grupa sanguina:AO
Greutate:112 kg
Yasutora Sado,poreclit Chad,este un adolescent de 15 ani cu parul castaniu de origine mexicana.Este in clasa cu Ichigo cu care a devenit foarte bun prieten,sprijinindu-se unul pe altul in momentele grele.Din pricina inaltimii si puterii sale extraordinare,Chad pare mult mai mare decat este in realitate si pare intimidant fata de cei care nu-l cunosc cu adevarat;de fapt Chad este o persoana foarte draguta si foarte amabila.Are un tatuaj pe umarul stang ce consta intr-un sarpe incolacit in jurul unei inimi cu aripi si pe care scrie "Amore e Morte"(insemnand Dragoste si Moarte in italiana).In general,Chad nu este prea vorbaret,iubeste animalele mici,rosiile si tricourile cu guler descheiat.

Uryuu Ishida

Zi de nastere:11 noiembrie
Inaltime:144 cm
Grupa sanguina:AB
Greutate:55 kg
Uryuu Ishida are 15 ani,parul negru,poarta ochelari si este in aceeasi clasa cu Ichigo.Este timid,tacut si la inceputul seriei nu interactioneaza cu nici un personaj.In ciuda acestui lucru,el este un gentleman si uraste oamenii care profita de femei.Este cel mai bun elev din clasa si face parte din Clubul de Arte Frumoase fiind foarte priceput la cusut si desen(deseori ceilalti membrii ii cer ajutorul pentru a-si repara "operele" create).Ishida este ultimul membru activ al unui grup numit Quincy.Ei au abilitatea de a vedea si de adistruge Umbrele cu ajutorul unui arc cu sageti.

Isshin Kurosaki

Zi de nastere:14 ianuarie
Inaltime:186 cm
Grupa sanguina:AB
Greutate:80 kg
Isshin Kurosaki este prezentat ca fiind un tata mult prea interesat de ceea ce fac copii lui(uneori fiind destul de iritant!) intr-o maniera ofensiva facandu-i pe acestia mai mult sa se indeparteze de el decat sa-i povesteasca intamplarile lor de zi cu zi.De cate ori devine sentimental,Isshin are tendinta de a vorbi cu un poster enorm al sotiei sale decedate,Masaki,pe care il tine in sufragerie.In ciuda manifestarilor sale prostesti,Isshin detine o clinica micuta in interiorul casei sale si este de fapt un tata iubitor.Este constient de activitatile lui Ichigo si ale altor Zei ai Mortii,din care a facut si el parte pe vremuri(fiind un Zeu al Mortii de nivelul unui capitan).

Karin Kurosaki

Karin Kurosaki este o fire sarcastica si putin increzuta.Este o atleta extraordinara cu superbe abilitati la fotbal si baseball.Loviturile sale la fotbal si baseball sunt destul de puternice pentru a baga chiar si niste Umbre in sperieti!Pretinde ca nu crede in fantome desi le poate vedea si uneori le mai si loveste.Il ajuta pe Chad intr-un episod sa se lupte cu o Umbra(inainte de a fi capabil sa le vada)oferindu-i acestuia indicatii unde sa-si directioneze loviturile.

0 comentarii:

Blog Widget by LinkWithin