Donkey Xote/Magarusul buclucas

|

Si daca aventura lui Don Quijote nu a fost asa cum ne-a fost povestita mereu?

A sosit clipa în care Rucio, magarul marelui aventurier, cel mai libertin si viteaz din întreaga Castilla, sa ne povesteste adevarata istorie.
Satul de viata contemplativa pe care toti o duc în La Mancha, Rucio nu sta pe ganduri nicio clipa cand i se iveste ocazia de a trai o aventura fara limite: Cavalerul Semilunei l-a provocat pe Don Quijote la un duel în Barcelona.
Cel mai dificil: sa-l convinga pe Rocinante, un cal care nu face cinste neamului sau si care prefera sa stea tolanit fara nicio grija decat sa tropaie prin stepa castellana.
Totodata cel mai difícil: sa se eschiveze de la fiecare gama variata din galería de pericole pe durata calatoriei sale la Barcelona: nevastuici spioane, false Dulcinee, duci isterici... si cel mai mare dintre pericole, misteriosul Siniestro.
Si cum nu e simplu sa fie un erou în aceste vremuri... tot asa nu este simplu nici pentru un magar sa fie cal, sau pentru un cocos sa fie o garda personala. Sau pentru un nebun sa fie un cavaler.
Cu atat mai mult aici. Ba da aici totul este posibil. Asta si mult mai mult.
Vor reusi Rucio si Rocinante sa ajunga la destinatie? Si o data acolo, îl vor invinge pe misteriosul Cavaler al Semilunei?
Într-un anumit loc din la Mancha... începe adevarata aventura.

DESCARCA


0 comentarii:

Blog Widget by LinkWithin